Ovet auki hyvän asian puolesta!

Huhtikuun ensimmäisellä viikolla Tempo järjestää hyväntekeväisyystapahtuman, jonka tarkoituksena on rohkaista syrjäytymisvaarassa olevia nuoria liikunnan pariin. Tapahtumassa ammattinyrkkeilijä Tuomo "Terrieri" Eronen kertoo omakohtaisia kokemuksia koulukiusaamisesta ja syrjäytymisestä.

Tarjoamme nuorille mahdollisuuden kokeilla ryhmäliikuntaa ja tuemme perheitä tarjoamalla todella edullisia vaihtoehtoja, nuorisokorttia ja perheasiakkuutta. Arvomme myös tapahtumassa kävijöiden kesken 3 nuorisokuukausikorttia ja 3 normaalia kuukausikorttia (voimassa vastaanotonaukioloaikoina).

Tapahtuman aikaan ovemme ovat toki avoinna kaikille naisille, mutta haluamme nimenomaan rohkaista nuoria tyttöjä tulemaan kokeilemaan liikuntatarjontaamme.
 

Tiistai 3.4.         
klo 9–19 Vastaanotto auki, ovet avoinna tutustujille.
klo 15–19 Forever esittelemässä omia tuotteita (lisäravinteita, aloe vera -voiteita ym.)
klo 17.30–18.45 Tempo Spin 75'
Keskiviikko 4.4.
klo 9–19 Vastaanotto auki, ovet avoinna tutustujille.
klo 9–18 Skechers kenkämyyjä Jusu on paikalla ja kenkiä voit kokeilla myös jumpassa klo 9–18.
klo 11–19 Hieroja / fasciakäsittelijä Hannu Jääskeläinen paikalla klo 11–19. Voit varata aikoja vastaanotosta.
Torstai 5.4.        
klo 9–19 Vastaanotto auki, ovet avoinna tutustujille.
klo 9–19 Perinteinen jäsenkorjaaja Matti Laiho paikalla klo 9–19. Voit varata aikoja vastaanotosta.
klo 12–18 Young Living esittelijä Satu Laitinen esittelee hyvän mielen öljytiimin tuotteita ja pääset myös testaamaan niitä.
klo 17.45–19 Ammattinyrkkeilijä Tuomo `Terrieri` Eronen kertoo elämäntarinaa ja omakohtaisia kokemuksia koulukiusaamisesta ja syrjäytymisestä.
klo 19–20 Nyrkkikarkelot. Tekniikkaharjoituksiaparitreeneinä, paikkoja rajoitetusti. Avoin kaikille, myös miehet tervetulleita. Ennakkoilmoittautumiset vastaanottoon.
Perjantai 6.4.   
klo 9–18 Vastaanotto auki, ovet avoinna tutustujille.
klo 10–18 Onnisportilta Anu Painokangas esittelemässä blackrollin tuotteita (mm. rullia, kenkiä, ryhtiliivejä). Tule tutustumaan valikoimaan.